TREK MOROCCO DESERT është një kompani turesh me qendër në Marok dhe ofron ture 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19 , 20,21,25,30 ditë nga Casablanca në Sahara, shkretëtirë, Merzouga, Fes, Marrakech, Casablanca, Chefchaouen, Rabat, Ouarzazate, Zagora, Chegaga, Meknes, Tetouan, Esaouira, Tangier and Agadir… Turet tona private në Marok dhe udhëtimet në Casablanca, të menaxhuara nga Nourddine në Marok i cili është i specializuar  për ture në Marok, Ture shkretëtire në Marrakech, Ekskursione në Agadir dhe Udhëtime që nisen nga Tangier në Chefchaouen dhe në shkretëtirën e Saharasë.

Udhëtimi për në Marok

Udhëtime në shkretëtirë nga Tangier për familje, 4/5/6 / 7 ditore në Sahara – malet Atlas – Fez – Merzouga – Chefchaouen – Marrakech dhe Casablanca. Ture për muaj mjalti, 7,8 deri ne 10, 12, 14 ditë to Morocco për turne javor Honeymoon 7days and 8days till 10-12-14 ditë nga Rabat ose Casablanca.

Udhëtimi për në Marok

Udhëtime në shkretëtirë nga Tangier për familje, 4/5/6 / 7 ditore në Sahara – malet Atlas – Fez – Merzouga – Chefchaouen – Marrakech dhe Casablanca. Ture për muaj mjalti, 7,8 deri ne 10, 12, 14 ditë to Morocco për turne javor Honeymoon 7days and 8days till 10-12-14 ditë nga Rabat ose Casablanca.

Ture ditore në Marok

Ture ditore Agadir, Ekskursione Agadir, udhëtime ditore Agadir / ture ditor në Casablanca, Ekskursione në Casablanca, udhëtime ditore në Casablanca / ture ditore Tangier, Ekskursione në Tangier, udhëtime ditore në Tangier / ture ditore Tetouan, Ekskursione Tetouan, udhëtime ditore Tetouan / ture ditor Nador, Nador Ekskursione, udhëtime ditore në Nador.

DESTINACIONET NË MAROK

Ekskursionet në Bregdetin Atlantik të Marokut nga Casablanca, Agadir, Essaouira, Tetouan, Tangier në Marrakech, Rabat, Fes, Chefchaouen, Asilah, Meknes, Rabat, Sahara Desert, Volubilis, Merzouga, Ouarzazate, Errachidia, Zagora, Erg Chigagah, Fag , Dune Chegaga, Tata, Guelmim, Tafraoute, Taroudante, malet e Atlas, Toubkal, Imlil dhe Ait ben Haddou Kasbah.

Turet e shkretëtirës në MARRAKECH / EKSKURSIONE AGADIR / TURE NGA CASABLANCA / TURE TË SHKRETËTIRËS MAROKENE / TURE DITORE NË TANGIER TANGIER / UDHËTIME NË SHKRETËTIRËN E FEZ / DESERT / TURE NGA ESSAOUIRA për 1 Person, 2-3-4-5-6-7-8-9-10 15 persona

Kompania jonë e Udhëtimit në Marok TREK MOROCCO DESERT ju uron pushime të shkëlqyeshme në Marok, në vitin 2020/2021 dhe pushime të mbara në 2021/2022/2023, gjatë Tureve të Vitit të Ri në Marrakech dhe udhëtimeve të Krishtlindjeve në Casablanca, përfshirë këtu paketat për Pashkë – planifikimin e Krishtëlindjes dhe tureve nga Janari në Dhjetor deri në 2030.